Tove har en MBA fra BI og bakgrunn fra kjøpesenterutvikling, strategi og forretnings-utvikling. I TEAL jobber hun med å utvikle bærekraftige næringer og utforske muligheter.
Bent har utdanning innen IT, økonomi og ledelse, og lang erfaring med forretnings-utvikling, drift, salg og konseptutvikling, særlig innen lokal mat og drikke.
Anders er utdannet kokk og har lang erfaring innen mat, drikke og konseptutvikling. Han har tidligere jobbet med produktutvikling, merkevare-bygging og salg.
Sigve er utdannet kokk og har lang erfaring med forretnings-utvikling, prosjektledelse og matfaglige konsepter. Han har kompetanse innen mat, arrangementer og festivaler.
Heidi er utdannet kokk med videre utdanning i hotell- og restaurantledelse. Hun har kompetanse innen mat og drikke og lang erfaring med produktutvikling og festivaler.
Sina har en Master of Science i Strategic Marketing Management fra BI og erfaring innen digital markedsføring, analyse, innholdsproduksjon og salg.
Jan har erfaring fra både offentlig og privat sektor, og har bred kompetanse innen ledelse, teknologi og utviklingsprosesser innen havbruk og landbruk.
Hilde har bred erfaring innen prosjekt- og nærings-utvikling. Hun jobber med kompetansemegling, innovasjon, rådgivning og søknadsskriving.
TEAL ble stiftet i 2007 og er programoperatør for næringshageprogrammet som er administrert av Fylkeskommunen og Siva. Ved å sette fokus på og forsterke satsingen innenfor blågrønne næringer som lokalmat, reiseliv, landbruk og havbruk har vi som hovedmål å bidra til økt verdiskaping, vekst og utvikling av næringslivet i regionen.
Vi jobber i skjæringspunktet mellom idé og gjennomføring, og kombinerer praktisk erfaring med strategisk innsikt. Vår styrke ligger i å se helheten, koble de riktige menneskene og utvikle løsninger med varig verdi. Med et sterkt nettverk og tverrfaglig kompetanse hjelper vi bedrifter å utvikle seg, gripe nye muligheter og skape bærekraftig vekst.
TEAL har både privat og offentlig eierskap, og SIVA er selskapets største eier.