Tour de Taste – Smaksfest i Randaberg

En mini matfestival med kortreiste smaker

Tour de Taste er en del av Høstmarkedet i Randaberg og arrangeres av Randaberg Landsbyforening. Arrangementet satte lokale råvarer i sentrum og ga publikum muligheten til å oppleve et rikt utvalg av mat og drikke fra produsenter, serveringssteder og utstillere fra regionen. For første gang er også aktører fra nabokommunene Stavanger og Kvitsøy med på arrangementet, noe som bidrar til å utvide mangfoldet av smaker.

Blant utstillerne fant vi flere spennende produsenter fra både Randaberg, Kvitsøy og Stavanger. Som en del av årets arrangement bidro TEAL med å koordinere utstillere fra Kvitsøy og Stavanger. Fra Kvitsøy deltok både Kvitsøy Lam og Kvitsøy Ysteri. Fra Stavanger kommune møtte vi blant annet Øy-Is fra Kalvøy, Naustet på Fogn, Halsnøy Safteri, Finnøyfjøla/Kjelhuset Gardsutsalg og Sjøberg Ferie. Flere av disse aktørene har vært eller er kunder hos oss, og det er kjekt å se at de løftes frem på en felles arena.

Foto: Bjørn Tagliano

I anledning Stavanger sitt 900-årsjubileum tilbyr Halsnøy Safteri, Finnøyfjøla og Øy-Is helt spesielle jubileumsprodukter. Disse er tilgjengelige hele året, men på Tour de Taste fikk publikum en unik mulighet til å smake på alle på samme sted.

En kveld med smaker og underholdning
Smaksopplevelsene ble rammet inn av et program som bydde på både stemning og underholdning. Kvelden ble ledet av Kjartan Skjelde som konferansier, kjent for sitt engasjement for mat og lokale råvarer. Med hans tilstedeværelse ble Tour de Taste mer enn en smaksfest – det ble en inspirerende kveld der historiene bak produktene og produsentene fikk skinne.

REISELIV
26.09.2025

Tour de Taste – Smaksfest i Randaberg

Torsdag 25. september ble torget i Randaberg fylt med kortreiste råvarer og ekte matglede. Tour de Taste er en del av høstmarkedet i Randaberg sentrum og i år samlet de lokalmataktører fra Randaberg, Kvitsøy og Stavanger for å utvide mangfoldet av smaker og gi deltakerne en unik smaksopplevelse. Foto: Bjørn Tagliano

En mini matfestival med kortreiste smaker

Tour de Taste er en del av Høstmarkedet i Randaberg og arrangeres av Randaberg Landsbyforening. Arrangementet satte lokale råvarer i sentrum og ga publikum muligheten til å oppleve et rikt utvalg av mat og drikke fra produsenter, serveringssteder og utstillere fra regionen. For første gang er også aktører fra nabokommunene Stavanger og Kvitsøy med på arrangementet, noe som bidrar til å utvide mangfoldet av smaker.

Blant utstillerne fant vi flere spennende produsenter fra både Randaberg, Kvitsøy og Stavanger. Som en del av årets arrangement bidro TEAL med å koordinere utstillere fra Kvitsøy og Stavanger. Fra Kvitsøy deltok både Kvitsøy Lam og Kvitsøy Ysteri. Fra Stavanger kommune møtte vi blant annet Øy-Is fra Kalvøy, Naustet på Fogn, Halsnøy Safteri, Finnøyfjøla/Kjelhuset Gardsutsalg og Sjøberg Ferie. Flere av disse aktørene har vært eller er kunder hos oss, og det er kjekt å se at de løftes frem på en felles arena.

Foto: Bjørn Tagliano

I anledning Stavanger sitt 900-årsjubileum tilbyr Halsnøy Safteri, Finnøyfjøla og Øy-Is helt spesielle jubileumsprodukter. Disse er tilgjengelige hele året, men på Tour de Taste fikk publikum en unik mulighet til å smake på alle på samme sted.

En kveld med smaker og underholdning
Smaksopplevelsene ble rammet inn av et program som bydde på både stemning og underholdning. Kvelden ble ledet av Kjartan Skjelde som konferansier, kjent for sitt engasjement for mat og lokale råvarer. Med hans tilstedeværelse ble Tour de Taste mer enn en smaksfest – det ble en inspirerende kveld der historiene bak produktene og produsentene fikk skinne.

Aktuelt