What’s Growing – en ny møteplass for grøntnæringen

En dag med engasjement, kunnskap og nye perspektiver

Foto: Sina Tjøtta

På scenen stod innledere fra ulike deler av næringen, fra forskere og produsenter til markedseksperter og bransjeorganisasjoner. Temaene spente fra energi og ressursbruk til teknologi, marked og fremtidens matsystemer.

Engasjementet og responsen fra deltakerne var tydelig gjennom hele dagen. Som Ola Hedstein, daglig leder i Rethink Food, formulerte det på sin Facebook:

"Dette var en god og inspirerende konferanse om mulighetene for vekst og utvikling i grøntbransjen. Norske veksthus går inn i en ny æra. Takk til TEAL for å ha skapt en ny arena for grøntbransjen."

Stor interesse og ambisjoner for fremtiden

Responsen og deltakelsen viser tydelig at interessen er der – og at en slik arena trengs.

Foto: Sina Tjøtta
"Det ble en veldig bra dag med mange gode samtaler. Kjekt å se at så mange engasjerer seg, og vi satser på å få til en ny konferanse i 2026 eller 2027", sier Tove Sivertsen, daglig leder i TEAL.

Vi har store ambisjoner for videreutviklingen av What’s Growing. Målet er å skape en nasjonal møteplass som løfter frem både menneskene, teknologien og kunnskapen som former fremtidens grønne verdikjede. Neste gang håper vi å kombinere konferansen med en messe, bedriftsbesøk og åpne arrangementer for publikum.

Takk til alle innledere, deltakere og samarbeidspartnere som gjorde årets konferanse mulig!

LANDBRUK
15.09.2025

What’s Growing – en ny møteplass for grøntnæringen

Torsdag 11. september gikk den aller første utgaven av What’s Growing av stabelen på Tou Scene i Stavanger. Med fullt konferanserom, solid faglig program og et brennende engasjement i salen, ble det en inspirerende dag som samlet hele bredden av grøntnæringen.

En dag med engasjement, kunnskap og nye perspektiver

Foto: Sina Tjøtta

På scenen stod innledere fra ulike deler av næringen, fra forskere og produsenter til markedseksperter og bransjeorganisasjoner. Temaene spente fra energi og ressursbruk til teknologi, marked og fremtidens matsystemer.

Engasjementet og responsen fra deltakerne var tydelig gjennom hele dagen. Som Ola Hedstein, daglig leder i Rethink Food, formulerte det på sin Facebook:

"Dette var en god og inspirerende konferanse om mulighetene for vekst og utvikling i grøntbransjen. Norske veksthus går inn i en ny æra. Takk til TEAL for å ha skapt en ny arena for grøntbransjen."

Stor interesse og ambisjoner for fremtiden

Responsen og deltakelsen viser tydelig at interessen er der – og at en slik arena trengs.

Foto: Sina Tjøtta
"Det ble en veldig bra dag med mange gode samtaler. Kjekt å se at så mange engasjerer seg, og vi satser på å få til en ny konferanse i 2026 eller 2027", sier Tove Sivertsen, daglig leder i TEAL.

Vi har store ambisjoner for videreutviklingen av What’s Growing. Målet er å skape en nasjonal møteplass som løfter frem både menneskene, teknologien og kunnskapen som former fremtidens grønne verdikjede. Neste gang håper vi å kombinere konferansen med en messe, bedriftsbesøk og åpne arrangementer for publikum.

Takk til alle innledere, deltakere og samarbeidspartnere som gjorde årets konferanse mulig!

Aktuelt